• Заедно со вас од 2000

  Добредојдовте во Тони Тип-Топ

  Загарантиран квалитет!

Запечатувач SV-02E

Vipal

Купи Сега
Лепак во мало пакување BV01, BV02, BV03

Vipal

Купи Сега
Продукти
 • profile

  Тони Тип-топ ДООЕЛ постои од 2000 година и се занимава со продажба на вулканизерски алати, машини, репроматеријали за вулканизерски сервиси, продажба на патнички гуми и е генерален застапник на VIPAL - Brazil и ATEK MAKINA - Турција. Фирмата има сопствена дистрибуција низ целата територија на Република Македонија. Тони Тип-топ ДООЕЛ постои од 2000 година и се занимава со продажба на вулканизерски алати, машини, репроматеријали за вулканизерски сервиси, продажба на патнички гуми и е генерален застапник на VIPAL - Brazil и ATEK MAKINA - Турција. Фирмата има сопствена дистрибуција низ целата територија на Република Македонија.

  Тони Тип-Топ
 • profile

  Основна активност на Тони Тип-Топ е увоз и трговија со материјали за вулканизација, лепила за внатрешни и надворешни гуми и лепила за подвижни ленти.

  Тони Тип-Топ
 • Работно време: Пон - Чет: 09:00 - 17:00

  Тони Тип-Топ

Контакт

Контакт инфо:

Phone

070-235/820

071-235/820

071-209/531

Email

tonitiptop@gmail.com

Address

16 Македонска бригада, бр 4/11, Автокоманда